De activiteitencommissie, bestaande uit Erika, Christine en Susan, heeft tweemaal een toss-avond georganiseerd, eenmaal op vrijdagavond en eenmaal op donderdagavond. De donderdagavond leek populairder en verschillende leden gaven aan dit een handigere avond te vinden dan de vrijdag. We gaan dus kijken of we vaker op donderdag een toss-avond kunnen organiseren, liefst wekelijks. Wat is tossen? Bij het tossen komen leden naar de club, waarbij aanmelding vooraf niet nodig is. Ter plaatse worden de rackets gehusseld, waarna hier combinaties van twee rackets uit getrokken worden, die met elkaar en tegen elkaar spelen. Elke ronde duurt 25 minuten, waarna er weer gewisseld wordt. Afhankelijk van het aantal deelnemers en hun wensen kan er tussendoor een koffiepauze genomen worden en/of achteraf nagepraat en geborreld.

Het zijn gezellige en sportieve avonden voor zowel beginnende als ervaren leden. Je bent van harte welkom om een keer te komen tossen.

Houdt voor data de website, de mail en/of onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/Tennisvereniging-Westrup-509718979137530/) in de gaten.