4 november 2020 2020

Agenda

9 nov   19.30   Algemene ledenvergadering (online)

 

Corona-maatregelen per 4 november

De komende 2 weken zijn de corona-maatregelen aangescherpt met de volgende gevolgen voor het tennissen:

  • Er mag niet meer gedubbeld worden, maximaal 2 personen per baan
  • Ook tijdens de (senioren)lessen zullen er maximaal 2 mensen per baan spelen
  • Nog steeds geen partijtjes toegestaan
  • Op https://corona.knltb.nl/ kun je de laatste ontwikkelingen voor het tennis in de gaten houden

De overige maatregelen blijven van kracht, zoals niet naar de baan komen met klachten of als je om andere reden in quarantaine hoort te zijn, handen desinfecteren bij betreden en verlaten van de baan, meteen na het spelen het terrein verlaten, toilet zelf reinigen na gebruik.

Maar….we mogen nog tennissen. Nu de temperaturen dalen is het ook wel lekker om alleen enkelspel te spelen. Fijn rennen, word je warm van!

Winteractie

Nu de sportmogelijkheden voor volwassenen beperkt zijn, is tennissen een heel geschikte sport om uit te proberen. We hebben daarom een winteractie voor november t/m maart, die heel geschikt is om tennis eens uit te proberen of om onze mooie banen uit te proberen. Naar verwachting zullen we daar immers zo goed als de hele winter prima op kunnen spelen. Ken je iemand, die mogelijk interesse heeft, breng de winteractie (bijlage bij deze nieuwsbrief) dan vooral onder zijn of haar aandacht.

 

ALV

Qua activiteiten kunnen we momenteel niet veel organiseren. Wel houden we op 9 november aanstaande om 19.30 uur onze algemene ledenvergadering. Hiervoor ontvangen jullie nog stukken en een link om in Teams in te loggen. Je hebt hier geen account oid voor nodig.

 

Onderhoudsklussen tennispark

Met een hele ploeg mensen tegelijkertijd aan een klus werken is nu niet mogelijk. Duo’s en individuele leden zijn echter nog van harte welkom om een handje toe te steken bij de diverse onderhoudsklussen op en rond de tennisbaan. Wil je meehelpen? Neem dan contact op met Leo (leovanzijl@hotmail.com) of Kristiaan (kristiaansmits@hotmail.com).

Tot ziens op de tennisbaan!