Kom in de meivakantie tennissen bij T.V. Westrup!

De corona-maatregelen voor kinderen en jongeren zijn wat verruimd, waar het sporten betreft. Tennissen is bij uitstek een sport, waar het goed mogelijk is om de aangepaste regels te hanteren. T.V. Westrup biedt daarom de mogelijkheid aan kinderen en jongeren t/m 18 jaar (leden en niet-leden) om te komen tennissen op onze nieuwe tennisbanen in Dwingeloo.

  1. Tennisles

Op woensdag 29 april en woensdag 6 mei geeft onze trainer Danny les. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom van 13.00 tot 14.00 uur. Jongeren van 13 t/m 18 jaar zijn welkom van 14.30 tot 15.30 uur. De kosten zijn 5,- p.p. per les (je krijgt een tikkie van de trainer). Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar Danny: 06-29777800 onder vermelding van je naam, je leeftijd en je telefoonnummer (of dat van je ouders). Ook kinderen, die (nog) niet lid zijn zijn welkom!

 

Het maakt niet uit of je al heel goed kan tennissen, of een beetje, of helemaal nog niet: Danny helpt jou sowieso verder op de tennisbaan. Wel moet je 1,5 meter afstand van hem houden én je handen wassen voor je de baan op gaat en als je er weer afkomt.

 

  1. Vrij tennissen

Op vrijdag 1 en vrijdag 8 mei kun je vrij komen tennissen op de tennisbaan van 14.00 tot 16.00 uur. Er mogen dan maximaal 4 spelers (t/m 18 jaar) per baan tennissen. Een mooie kans om zelf lekker te tennissen en bijvoorbeeld met je vrienden te oefenen op wat je woensdag bij de tennisles geleerd hebt. Wel handen wassen als je de baan opgaat en als je er weer afkomt. Houd verder voldoende afstand van elkaar.

 

Ook op vrijdag is er toezicht op dat iedereen zich aan de regels houdt.

 

Algemene regels

  • Ouders en andere belangstellenden zijn helaas niet toegestaan op het tennispark. Als kinderen gebracht/gehaald worden dienen zij afgezet/opgehaald te worden op de parkeerplaats.
  • Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 37,5 C°), verlies van reuk/smaak.
  • De kantine is volledig gesloten. Het is dus verstandig om een eigen flesje water mee te nemen naar de les. Bij ingang van de baan zal desinfecterende handgel staan. Bij betreden en verlaten van de tennisbaan moeten de handen hiermee gewassen worden.
  • Buiten de woensdag- en vrijdagmiddag blijft het tennispark gesloten